У К Р А Ї Н А.
Ти встаєш.З небуття і руїни. Над смертельним розколом доби. Непритомна моя Україно,- Присягаю на вірність тобі!
Присягаю на вірність-до скону Над безладдям,де твій Вавилон... З справедливим і вічним Законом Вже на обрії Твій Вашингтон.
Ти залишиш без жалю і болю Закривавлений світ сатани...- За віками омріяну в о л ю Піднялись твої вірні сини.
Їх ,знедолених,босих і голих Ще чекають і злидні й жалі,- Але рабству вже більше ніколи не заростати на нашій землі1
Ти піднімешся в славній родині Від найтяжчих руїн і ганьби!.. Непритомна моя Україно, Присягаю на вірність тобі! 1990р.
|