Приєднуюся до твого прохання, Якове, може Всевишній почує нарешті наш стогін - не плач... Трошки б причепурити передостанній рядочок ще, розтлумачити думку якось по іншому, чи ні?
Що з того ,пані Людмило,коли ми всі сидітимемо по кутках і молитимемось за Україну? В ній,що краще жить стане?.В народі говорять:*На Бога надійся,а сам не плошай*Згадувать,молитись потрібно,але і ділами своїми посильними потрібно кожного дня доводити,що ти УКРАЇНЕЦЬ.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")