Від України відректися,
Якщо й захочу, то не зможу.
Не тільки зовні спільні риси
- Єством своїм ми дуже схожі.
І легкодумні, і терплячі,
До тла прозорі, бо відкриті.
Єднає нас весела вдача,
Із суму й болю предків звита.
Не знає наша щедрість міри
І щирість чиста, не глузлива.
Живе в щасливу долю віра
І доброта обом властива.
Від України відректися,
Якщо й захочу, то не зможу.
Не тільки зовні дуже схожі
- Дві долі у одну сплелися…
|