У кожного своя доля
У мене доля українки –
З пшениці виткані слова
Пісень натрудженої жінки.
В них – радість, смуток і
журба.
У мене доля – стозіркова
Розбризкує проміння світло.
Воно буває світанкове,
А деколи – сіроблакитне.
У мене доля – журавлинна,
Задумлива, як жовта тиша.
Як одинока - в небо лине,
З коханим – вітер час
колише.
У мене доля – кущ калини,
У вишиванку вбрана.
Із серцем ніжним материним,
З доспілими, як вишня,
почуттями.
У мене доля – моя доля!
І в кожного вона своя.
Благослови, Боже, всіх людей
любов’ю,
Щоб вінчалось успіхом все
їхнє життя!
|