Словами мурів не здолати і банду не спинити. Потрібно зброю підіймати щоб свободу боронити. Я поділяю Вашу думку і поважаю Ваші переконання.Я теж вірю в силу Слова Божого.Але однієї віри мало,-потрібні ще й діла.Особливо в наш час,коли Церква Христа зруйнована,а на її місці побудовані лавки в котрих попи продають Святу Віру за гроші в різницю та оптом,проповідують праведні слова лукавими вустами."Стережіться пророків,що приходять до вас у овечих шкурах"
Дякую,Вам за підтримку.Цей вірш ,скоріше,вистражданий цілими поколіннями патріотично налаштовани представниками нашої нації.Я тільки придав йому форму.Я не прихильник кровопролиття,але в усьому є крайня межа за якою наступає:або, вибух супротиву злу,або духовний злам, як особистості,так і нації.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")