Сергій Руденко, народився 1964 року в місті Новоград-Волинський, Житомирської області. Я душу серед поля покладу, (Нехай її, брудну, омиють роси), А сам піду, в далекий край піду, Як наймит стомлений і босий. Зіб'ю в дорозі ноги до крові... (В чужім краю ніхто не приголубить). Які ще муки видумать нові Тому, хто сам себе не любить? Весь час питать: навіщо я живу? А може просто – плюнути і жити? Упасти в свіжоскошену траву, Чи птахою у небеса злетіти. Не в чужині, а тут, не на біду, На радість всім, хто в серці зла не носить, Я душу серед поля покладу (Нехай її, брудну, омиють роси).
|