Шлях згубився в траві, у високих зелах, Де порожнім хатам снять зимові свята. Без чобіт і підків тяжко журиться шлях, Над спустілим селом тільки птах проліта. Лише в серпні, коли дозріва виноград, По бур’яну, покритому пилом, старий Повертається ґазда в занедбаний сад, Грона стиглі збирає і плаче сумний.
А, знаєте, мені сподобалася, як на мене, частинка із великого Вашого задуму, бо таке враження, що десь має бути початок того сумного плачу. Збивається ритм (бур'яНу) може бур'янами...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")