Село моє,ти край мого дитинства, Чудовий і квітучий,мов весна Ти - кущ калини доброго намиста І хата біла,рідна ,чепурна. Моє село- це рідні батько й мати, Садок вишневий,небо голубе, Все те,про що не можна розказати, А лиш відчути, як саму себе. Моє село...Між вербами тихенько Тече Сула, вода- немов кришталь І я пливу у човні помаленьку, А на душі і радість і печаль. Така краса навколо незрівнянна І спів пташиний,аж щемить душа... Село моє,мов дівчина кохана На першу зустріч з милим поспіша. Люблю тебе я в різні пори року, Коли в цвіту чи в сніговій імлі, Без тебе я не можу навіть кроку Зробити і прожити на землі!
Прекрасний вірш п. Галино. Дякую щиро! Ви певернули мене, хай на хвильку, в роки мого дитисства. Рідне село, дорогі серцю поля , луки, ліси. І ми босоногі, щасливі у своїй безтурботності, діти...
Пані,Оксанко!Спасибі за коментар!Я рада за Вас,що Ви прочитавши мого вірша ,опинились в краю свого дитинства,адже як приємно хай і в думках,полинути у ту прекрасну пору.Дякую,за те,що мій вірш вам сподобався!А Вам -натхнення,у Вас теж гарні вірші!
У нас у Вишгороді живе поет Василь Линовицький,він родом з Полтавщини.Про рідні серцю місця написав дуже багато (у нього є декілька збірок) ,вірші відразу ,після прочитання,залишаються з читачем. "Гребінчин край... Гребінчин милий край- Моя колиска І моя тривога..." Ваш вірш,п.Галино,також дуже гарний !
Пані,Галинко!Безмежно вдячна за гарний коментар,за добрі слова.Горда за свого земляка,у нас дйсно на Полтавщині дуже багато талановитих людей,мабуть земля у нас така чи атмосфера!А чути приємно про таких людей!Мая, квіточко,спасибі Вам ,що обізвалися добрим словом,Вам теж натхнення та успіжів!!!Будьте щасливі і здорові!!
Дуже сподобався вірш. Зрушив у серці мої спогади до болю знайомих місць.Перегляньте ось цей рядочок "І я пливу у човні помаленьку," він трішки вибивається із ритму через неточний наголос, можливо, ось так: І я в човні хлюпочу помаленьку. З повагою!
Пані,Катрусю!Безмежно дякую ,що зайшли на мою сторіночку і подарували мені добрі слова.Мені теж дуже подобаються Ваші вірші.Бажаю Вам,дорогенька.Здоров,я, Щщастя і звичайно ж - натхнення,хай гарно лягають слова на папір!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")