Як чудово! Щиро підтримую Вас, пані Галю, в таких гарних прагненнях!Діалекти - це жива мова нашого народу і їх треба оберігати, бо вже чимало слів зникло з ужитку.Я й сама не чую багатьох слів, які колись вживали моя бабуся і прабабця.Прикро, що вони відходять у забуття...
Дякую,Наталю,вам за теплий відгук та за відвищення репутації,написання цього вірша відбулося завдяки вашим творам ,в яких ви вживаєте діалектні слова,вони додають віршам барвистості , збагачують словниковий запас читачів,дяка вам за це!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")