Намело багато снігу, Потім потепліло... І раптове потепління Лиха наробило.
Кучугури заплакали, Потекли їх сльози, Утворились цілі ріки, Не перейдуть й кози.
Що там кози і машини Ледь переїзджають, Люди бродять по калюжах, Кашляють і чхають.
-Ще якщо це потепління Пару днів побуде, Ріки в море перетворить,- Бідкаються люди.
|