Чебрець і м'ята пахнуть під вікном і мальва біля хати розквітає Земля зігріта лагідним теплом І соловейко у садку співає.
Чарівний спів його в саду луна І серце від любові завмирає, Мій рідний край,чарівна сторона, Моя душа до тебе поспішає!
Де б не була зі мною ти завжди, Бо лиш тобою я живу і мрію, В спекотний день даєш ковток води І лиш з тобою маю я надію.
Де біла хата у рідній стороні, Там я щаслива,що родину маю, Там рідне все і дороге мені, Все те,що щиро від душі кохаю!
|