В Лемківщину поїдь брате. Це також наші Карпати. Там церкви осиротілі тебе ждуть... Там щиро помолиш Бога. - Знай , в молитві перемога. Там душа твоя і тіло шлях знайдуть...
Забери з собою сина. Ждати буде Лемківщина Українців, що її не відреклись. Бути там, теж бути в себе... Наша земля. Наше небо... Ми там жили і любили це колись...
Нині лишень одиниці Приїжджають з за границі Хтось помолиться, світлину зробить хтось Придорожньої каплиці Сльоза сяде на зіниці В того. Який вивчить правду як було... 05.08.2013р.
|