Ранковий вiтер продуває, щебечуть дзвiнко солов' ї, багряне сонце виглядае, а синє небо все в рiцi, В срiбнiй росi трава iскриться, плетуться гуси до води, подекуди туман клубиться, повiтря свiже-хоч куди. Високi верби б'ють поклони, тихенько шепче осока, качки кричать мов мiкрофони, i яструб зирить звисока. Уже проснулися хлоп'ята, женуть у поле корови, бiжать за ними собачата, всiх лають з нiг до голови. Лелеки важно ходять бродом, шукають здобичi на днi, iдуть рибалки своїм ходом, в надiї що вони однi. Десь в далинi завiвся трактор, луною гори вiддали, лiтак у небi стрiльнув раптом, цiкавий свiт-живi б були. Журчить вода тихенько в рiчцi, пахучих квiтiв аромат, забилась риба вже у лодцi, i дятел б'є як автомат. Високо з неба хор прекрасний, дзвiнка мелодiя звучить, це жайворонка спiв чудесний, нас надихає i бодрить. Все ожило в цей ясний ранок, навколо рай-що хоч бери, щасливий вийди ти на ганок, живи, кохай, добро твори.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")