Не спіши
поховати наш світ
Бо його вже
ховали не раз
Україна живе серед
нас
Памятаймо козацький
завіт.
Закатованих
безліч могил,
Та прославлені їх
імена (або Возвеличені їх імена)
Пухом буде
батьківська земля (Воскрешає Допоможе
або Надихає.. батьківська..)
Не чекай, що
забракне нам сил,
Не спіши за брехнею втекти
Ми все бАчимо
крІзь темнотУ –
Не сховалось
тепло у сльотУ,
За грішмИ не сховАлись
катИ.
Не спішИ винувАтити нас,
НЕ врятУє тебЕ твій вердИкт
ШЕпіт дОль, піднімАється в крИк
Що звільнЯє з
кайдАнів образ.
Не спіши
осквернити мету -
Віковічну мрію
людей,
Вже набридла
примара ідей,
Ми збудуєм
державу свою.
|