Танцює вальс легенький вітерець у полі Волошки сині до себе пригортає І золота пшениця в чистім полі, Дозрілий колос сили набирає.
А я стою одна посеред поля Не можу надивитись на красу І дякую за те,що моя доля Належить повністю цьому селу.
Раненько подивлюсь як сходить сонце зіб'ю ногами враніщню росу, Впущу красу я у своє віконце, Любов до краю в серці пронесу
|