Продовжуєм тему «ЄС-Україна», Говорим про те, чим ся славимо ми, Й тому далі тема, яка наболіла – Це рідні дороги, це рідні ями!
Весна-красна до нас прийшла І радість людям принесла; Зійшов вже сніг – герой газетніх шпальт, А разом з ним зійшов асфальт.
Не доста того, що тепла нема, Так ще й з дорогами біда! Ну словом, в наших українців Проблем уже по самі вінця.
На вихідних додому їхав автобусом одним , ну і була усім утіха із дядечком смішним. Всіх пасажирів веселив по мірі немалій В кашкетику в клітиночку вусатенький водій.
Не дурно я оту двадцятку дав, Бо стільки ж слів нових узнав! Сміливо можу вам сказати, Що наша мова фист багата.
От в польській мові То нема багато так відтінків, Візьмемо слово, що у нас Асоціюється із жінкою легкої поведінки.
Так в нас на слово це одне Синонімів є море; Шоферів в нас доказувати це То змушують дороги!
Ой, уявляю я собі, Як втішиться Європа, Коли Вкраїну си візьмуть Й побачать, що тут ж..а!
Зате жартуєм ми усі, Як цим не дорожити? Бо як з проблемами всіма Без гумору нам жити?!
Тож всім бажаю я терпіння, Чекаймо на на шось краще; Й не нарікайте на життя, Але на владу нашу.
А вибрали ми все самі Й не треба ся жаліти, Ніхто не винен нам, шо ми дурні… Ми ж не маленькі діти!
І вибачте мені, якщо Когось я цим образив… Ну просто як так можно жить Ось із таким маразмом?!
Тож вибачте мені, шановні, це бачення моє’, Я просто взяв і виказав усе, як воно є!...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")