Прекрасно сказали, пане Юріє! Сила у нас самих! Сьогодні прочитала перші ластівки! Путін зупинив аґресію, Донецьк розбирає барикади! То ж, всі на вибори, щоб потім не нарікали і не оправдували себе тим, що я, мов, не голосував. Бо власне, оця байдужість і робить соправжнє лихо!
П.Юро,дуже гарний,актуальний вірш.Так ,багато залежить від нас самих.Отж ,хай поможе нам Господь!Наш народ заслужив хорошого життя!Спасибі Вам за такий гарний вірш!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")