Пішла весна, прибігло літо З його ласкавим теплим днем Луги встелило оксамитом Створило тисячі пісень: Які завжди співає ранок Багрянцем сходячи в гаях Наповнює духмяно жбаник Спиваючи в нім соловя. Які співає тепле сонце З пухнастих, білих, ніжних хмар Й під вечір котячись в сторонці Як зійде місяць зір –вівчар.
Гарний вірш, але в останній строчці, на мою думку, тире треба поставити перед словом "зір". І в інших строчках також деякі пунктуаційні знаки відсутні. Хоча автору завжди видніше.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")