У МАМИНІМ САДУ Колись давно-давно у цім саду Поміж дерев ходила мати. Тепер оті сліди не віднайду, Де новим травам відцвітати. Ще тішить яблуками давній сад І пташкам пісеньку заводить. А на душі у мене листопад, Бо рідна ненька тут не ходить. Для мене рідна мати вже свята, Між нами вічності тривалість. А мамина незмірна доброта Мене опікує і далі. Коли до мами відстані без меж – Найменша защемить провина. Нараз вагому істину збагнеш, Що рідна мати – Берегиня. Колись давно-давно у цім саду Поміж дерев ходила мати. Тепер оті сліди не віднайду, Де новим травам відцвітати.
|