Надвечір'я
Серед тіней дерев розлогих,
У різнотрав'ї квітів-бур'янів,
Сховалось тепле, літнє диво,
І декілька пухнастих муркотів..
У тих муртравах рум'яненьких,
Сховалось лагідне проміння дня.
В обіймах вечора, тепленьких,
Сховаємось і ми - лиш ти і я!
Серед квіток, нагрітих літом,
У вихрі кольорів-відтінків,-
Сховаємось з тобою,як діти,
Нарв́авши маків та барвінків..
У квітах тих блакитно-жовтих,
В красі, незвично тепло-неземній,
Віддаш ти, милий, щире серце,
Та намалюєш ніч. Мені.Одній.
Додав: Анна_Діденко (10.10.2014)
| Автор: © Діденко Анна Ігорівна
Ключові (? ): ти і я , Муркоти , вечір , кохання , Щастя , літо , квіти
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА