як тихо небо дихає над нами .
які на землі тихі вечори .
тут плугатар по полю йде з піснями ,
слів радості насіяно в двори .
Тут ще не так… мовчать гнітючо хати ,
То пустка віє музику свою ;
ще здавна нам навчились обіцяти ,
й накликали цю мовчазну війну .
лунає пісня … -- чую вже здалека ,
йде пара молода десь край села ,
заклекотав десь над селом лелека ,
і свою пісню квакає нам став .
а я у лісі , тут такі дерева !
мовчазно мовлять про красу життя …
не чуєш , . . це для мене і для тебе ,
ця тиха казка , ніжна , лісова .
я був в селі , зрадів,прийшла малеча ,
і слухала як в пісні з другом я ,
так закликав пісні життя здалека -
лелека прилітав щоб до гнізда .
а небо тихо дихає над нами ,
тут на селі так тихі вечори ,
ще й соловей трелює разом з нами ,
і ти в цю казку лісову зайди …
цей вірш написаний з життя , коли я відпочивав в селі , і майже місяць з товаришем ходили в лісі , а вечорами приходили діти , і товариш і я їм грали на сопілці...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")