Іду стежками зрозумінь. Як треба, повертаю У правду втихлих поколінь. Там їх життя читаю Розлите на предків землях І бачу їхній ранок. Молитви чую у церквах, Що затихли над Сяном. На гробах прадідів хрести... А в гробах кості й порох . Вічна душа, вона не спить. Кружляє там, по горах... Чому, збагнути хочу я, Все бачене минає? В небаченому все життя Триває, і триває... 03.11.2014р.
Якби нам було дано збагнути, пане Василю, чому "Все бачене минає", то ми, певно, не минали б у світі....
А взагалі щось у Вас не склалося із ритмікою. Якщо читати другу строфу, так як і першу, то виходить Розлите нА предкІв землЯх І бачу їхній ранок. МолИтви чую у церквах, Що зАтхли над Сяном.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")