Батьки правду залишили
Про радість і біль співали
І хоч шкіл не покінчили
Мудрість життя дарували
Понад все своє кохали
Мову віру і могили
В своїх спогадах вертали
Там де родились і жили
Чужа земля тіло вкрила
Про вічність птахи співали
Чужина їх не зломила
Не всі в чужині пропали
Кому батьки дали крила
На своє будуть літали
14.02.2009р.
|