лети собі!
лети собі, орле,
на Чорнеє море.
лети собі, соко'ле,
там, де пасуть воли.
лети собі, ястру'бе,
до старого дуба.
лети собі, вільний пташе,
там, де цвіте щастя наше!
линьте, крила, міццю мислі,
де немає ненависних,
де вороги не стріляють,
волі й правди не вбивають!
Іван Петришин
|