Якщо треба буде Взяти в руки зброю Я візьму Я не боюсь Лиш знати тобі Що зброя моя Це чесні слова Вони в боротьбі Набої Які перемагають З минулого знаю Що так воно Було Я не суджу Ні ворога ні брата Словом буджу Застраханих і сплячих І про пам’ять співаю І про ікони наші В Лемківщині і на Сяном І на Підляшші Перед кожним сном Молю тих В яких гріх Віддайте наше Як наказує Письмо Якщо святістю Воно Вам Все загарбане колись Віддайте нам І скажіть усім Що Операція Вісла Це був ЗЛОЧИН А тоді моліться «...прости Господи Мої провини Як і я прощаю...» Таких людей я знаю Покохають Діти України Час тікає Не стіймо скраю Бо там де нас немає Гріхи співають 05.03.2017р.
Добре знаю. що таке переселенці.та операція "ВІСЛА". І ЛЕМКІВ БАГАТЬОХ ЗНАЮ. що в сусідах і по світах розкидані. не розумію. про які гріхи ви говорите і чому гріхи співають?
Думаю, що п. Василь мав на увазі ворогів, які і роблять ті гріхи, що співають не своїм голосом по всій Україні. Автор глибоко переживає всі події зв'язані з українською кризою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")