Україна моя Батьківщина,
Ти для мене у світі одна.
Ти для мене у світі найкраща,
Ти для мене людина жива.
Ти держава де я народився,
Ти земля, на якій я зростав.
Ти країна де я озарився,
Ти земля де поетом я став.
Твої поля, це просто якесь диво,
Нам завжди дарять добрий урожай.
Ти є для нас найкраща Україно,
Ти є для нас держава-рай.
Україна у світі найкраща,
І ніхто не зрівняється з нею.
Ні Сполучені Штати Америки,
Ні Росія з невірной Чечнею.
|