осінь
осінь кінчики листочків закоричневіла,
якось тихо так, нечуйно,
і, майже невміло.
закінчився календар літа
ненароком-
уже чуються в повітрі
вересневі кроки.
зажевріли враз дерева,
зашарілись тополі і липи,
вітру чутно тихі хрипи,
якось так старі молитви
відлетіли в вирій,
хтось прославився,
а, хтось вже спочив у мирі.
хтось на рідній землі
захищає храми,
хтось стрічає із сльозами
міжнародні драми,
хтось багряну свою кров
пролива на жoвтім листі,
а, хтось ходить вечорами
в багрянім намисті,
хтось весь час - за Україну,
за- правду і волю...
за усі народи чесні
я в молитві молю:
літо, осінь чи зима,
чи весна квітчата,
в пам'яті своїй несу
Україну-мати
і складаю дя`ки тим,
хто допомагає,
Україна хай живе
й чесний Світ вітає!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1489 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")