Неба морем
Плинуть зорі,
З ними місяць, як ліхтар.
Лісу краєм
Вітер грає,
Мов невидимий кобзар.
Світло ночі
Тішить очі,
Спочиває всенький світ.
Тепле море
Щось говорить,
Мов муркоче чорний кіт.
З рамен ґанку
До світанку
Правди океан снує,
Тішить око
Нічний спокій,
Бо його Господь дає.
21.05.2008р. – 02.2010р.
|