Де найкраще для людини Місто, де б вона жила: Мабуть те, де народилась Й свою юність провела. Тож для мене Львів одвічний І найкращий на землі! Місто з духом кількавічним І незламним в боротьбі! Скільки раз терпів облогу Чужоземних ворогів Та ніколи не корився Ворогам своїм до ніг! Батярів свята культура Ще не вмерла у серцях Й наша українська мова Звідусіль лунає в нас! Скільки юних патріотів Виросло у місті Льва Скільки прийде ще нащадків В місто слави і добра! Камяниць магічна сила Віє подихом століть Хто не був у нас у Львові Тим мене не зрозуміть!
|