Люди їдуть за границі Красоту шукати. Завітайте в полонини, У рідні Карпати. Де дівчата, зірки ясні, ПрутА чисті води, Не знайдете в усім світі, Ви, такої вроди. Закохайтесь в степи – далі, Як хліб поспіває. В гнучкі верби над водою, У місячнім сяйві. В солов’їні тихі ночі, В пісню, понад гаєм. Де ще є краса гарніша? Другого не знаю.
|