Мені здається, що я, Наталко, в усякому разі його передостанню стопу, уже чув від тебе у Львові цього вірша? Могло при нашій зустрічі таке бути, чи ні?.. Кажуть: поезія думки, поет думки. Це нічого, власне, не означає, бо бездумна поезія - не поезія зовсім! Твоя, Наталю, поезія насичена думками, у ній присутні інтелектуальні шукання, змагання ідей, вона вся дуже патріотична, ти говориш те, що, часом, хочуть, але соромляться сказати інші, або просто не здатні зробити це. Чомусь мені зараз пригадалися патріотичні вірші В. Забаштанського, мабуть схожістю їх настроїв із твоїми...
Не виключено, що я цього вірша частинками згадувала при нашій зустрічі, бо він минулорічний, якщо Ти помітив, і я його знаю "без пам'яті", бо саме так думаю. Можливо, я й не вважаю його поетичним, це швидше римована проза, та чомусь нині він мені згадався. Приємно, Вікторе, що Ти поділяєш мої думки і настрої!
Дуже мені до душі твої патріоитчні настрої, цілком їх підтримую. Наталю я так, як і ти вірю "в прийдешній день." Нема на що надіятись, та й добра чекати. Знову радяться з сестрою, що кому казати. Стараються поріднитись, та й все відібрати. Не журися, Україно, не плач, сива мати, Ще знайдеться, вільна сила, тебе захищати. Як не згасне у природі, ясна Божа днина, Так, не згасла, у народу, казацькая сила.
Тому вони й у лапках у мене - бо так погано ту гречку сіють (чи збирають), навіть з гречкою у нас проблеми, що вже говорити про серйозні речі... Дякую, Софійко, за розуміння!
Я також вірю, пані Наталю у день прийдешній. Дуже актуально. Зачепило.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")