Як гарно наш садок цвіте. Як лагідно і ніжно пахнуть квіти. Невже усе це обпаде? Невже цей цвіт покине віти? Невже пелюстка білосніжна Полине з вітром в чужину? Невже покине материнську, Кохану,рідну сторону І та пелюстка ,як людина, Що покидає рідний край. І ,залишаючи коріння, Шукає на землі свій рай.
|