Давай співати про село Ми маєм завжди це співати Возз'єднання із ним було В той час.як народила мати. Привітність його й доброту З дитинства всі ми шанували І в кожній хаті теплоту Село усім нам дарувало. Оте село - що не збулось. А не оце.що нині бачим. Тут частоколи до висот Й хороми царські на додачу. Від них не віється теплом. І побувать там неохота. Було село колись з добром. Тепер лиш замкнутість й німота. .............................................. ТА ВСЕ Ж ТАКИ - СПІВАЙМО ПРО СЕЛО ...
соромно мені .Ярославе .соромно -все зрозуміла і врахувала .ось тільки не обіцяю іспит скласти на відмінно .але буду цього прагнути .щиро дякую за коментар .
Ви .пане Іване.теж із рідні солов'їного сільського краю .то ж приєднуйтесь . Дякую за оцінку .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")