Розцвітай
калиною, Глибочице моя!
Слався з
Україною, батьківська земля!
Іменами,
справами в вічності віків,
Працею
громади вільних земляків.
Село моє
рідне - це батьківська хата,
Криниця
жива й росяниста трава.
А люди тут
щирі й душею багаті.
Які ж тут
пісні, і які в них слова!
Село моє
рідне – це історія давня,
Це
слов’янськая кров і традиції спів.
Ще й війна
страхітлива (надіюсь – остання).
І роздолля
врожайних полів.
Глибочице
рідна, зазнала ти лиха.
Та радощів,
думаю, більше було.
Про них
вітерець нагадає нам стиха
Й гайне у
поля за село.
Село
моє рідне – квітучий розмай.
Пісні, що в
полях зародились.
Тут наше
дитинство і юності рай,
Й хвилини в
коханні спинились.
Село моє
рідне – це вічна краса.
Дідівських
джерел чисті води.
Це зорі
далекі й сумні небеса,
Мов звід
над простором природи.
Розцвітай
калиною, Глибочице моя!
Слався з
Україною, батьківська земля!
Іменами,
справами в вічності віків,
Працею
громади вільних земляків
|