ШУМИ ,ВОДИЦЕ ! Шуми ,водице , ніколи не змовкай , Джерела вдарьте дзвінко в струни. Цілющою водою напоїть мій край , Ростіть же ,зерна української Фортуни .
Нехай буйно розквітне рідна земля Гори Карпат, донецькі терикони , Рожевим цвітом серце ,душу звеселять, Разом у радості , здолаєм перепони .
Сади ,степи ,також мальовничий Крим, Зігрійте душу ,впустіть у серце щем. Україні позавидує древній Рим , Лиш оросіть зерно духовності дощем ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")