Шевченкове,моє село навколо річки простяглось. Ростуть в нас клени серед поля, при вїзді стрінуть вас тополі. І гарні люди в нас живуть, завжди не поміч вам прийдуть. Вам допоможуть,і підкажуть, і про Шевченкове розкажуть, про став,про поле,і про гай, розкажуть все лиш запитай. Хоч би яка-б була-б погода. Завжди чудова в нас природа То ж не соромтесь приїзджайте, хоч на хвилинку завітайте.. Підемо разом ми в лісок, і на чудовий наш ставок. Бо відпочинок на природі, завжди вам стане у нагоді.....
|