ВЕРНУТИ ХОЧУ
ВЕРНУТИ ХОЧУ
Вернути хочу любощів розмаю,
Краю насолоду, радість до світлиць,
На тебе Боже віру покладаю,
Хай засяє в них, твоя Господня міць.
Хай вона стане чиста перед нами,
У щирій ласки до святості Краси,
Щоб ми із нею палкими устами,
Животворну радість пили від роси.
Краю мій, збирач всякої принади,
Потік розваги і сяйва благодать,
Прийми благаю, моє серце раде,
Що хоче любов тобі свою віддать.
Почуття мої у трояндах маю,
В розквіті своїм для душі цвітіння,
Щоб світлиці всі радісні до краю
Мали дух від святого потепління .
Вернути хочу гідне і прекрасне,
Віру людям від вічних хвиль потоки,
Гармонію душі і ліру ясну,
Співзвучну музі з мислями глибоку.
Додав: Davudenko (18.04.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1500 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 7
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА