Ні, можна зовсім обійтися без революцій та переворотів... Навіщо вони? Головне - викоренити пасивність і байдужість... Є світова конституція - СВЯТЕ ПИСЬМО... ТВОРИ, ЛЮДИНО! Та ні... Блукаємо серед білого дня між трьома соснами... Складів тут досить.... Така форма...
А що ви самі робите, щоб вийти із блукань? чи ви вже давно не вважаєте себе заблукавшим? байдужим? пасивним? А віршів я небачив із такою формою, ну мабуть мало читав...
У Святому Письмі є відповіді на всі питання... А про поетичні форми та розміри написано в літературознавчому словнику... Якщо хочеш знати і вміти, то працюй над собою...
Вибачте, я у вас прямо запитував, а у Святому письмі про Вас нічого не сказано, не я шукаю відповідей для себе, а хочу знайти відповіді для вас... Кожне ваше слово, навіть не у мій бік я аналізую і роблю висновки... Я вже давно працюю над собою і надалі працюватиму...
Уже гули майдани,тепер гудуть бджоли у Ющенка,а в Юлі кайдани. Ще раніше було:..На майдані, біля церкви революція іде. -Хай чабан -усі гукнули, -за отамана буде! Що з цього вийшло? Куди нас привели чабани,Ви прекрасно знаєте.А вірші Ваші чудові . Стислість,-сестра таланту.Успіхів Вам та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")