Справді, вони зробили так, як і обіцяли колись... своїм родинам. Ніхто нікому не забороняв і не забороняє розмовляти будь - якою мовою на побутовому рівні. Вже, мабуть, нас не дивує й те, що таке дратівливе питання про другу державну мову виникає щораз напередодні виборів. Як на мене, це все робиться через погано приховане бажання регіоналів на цьому конику в черговий раз виїхати на високий Олімп влади... Дякую Вам, пане Іване, за небайдужість і уміння донести свою думку до інших людей.
"Ніхто нікому не забороняв і не забороняє розмовляти будь - якою мовою на побутовому рівні..." Дивно це чути від поета... А може ви просто цим питанням ніколи не цікавились, чи працювали десь інструктором у якомусь райкомі... Я знаю таких поетів, які мають партквиток із силуетом вождя пролетаріату, а пишуть про Христа... Тому й досі ще кажуть , "що ніхто не забороняв говорити українською і ніякого голоду не було..." І не треба дякувати мені "за уміння і небайдужість"... Буде ліпше, коли ви самі станете таким, тоді ви не писатимете таких віршів, як сьогоднішній... Якби вам було років 20-25, то може я й не писав би цього... А так я змушений це сказати...
Окрім примусового членства в комсомолі, бо погрожували з великим запізненням взяти до лав РА, та добровільного з 1990р. в НРУ, - більше ніде не перебував і перебувати не буду... Шкода, що ви не зрозуміли мене, адже я також проти того засилля чужої культури і мови, котре сьогодні підтримується на державному рівні... А про що мені писати в той чи інший день, слава Богу, вирішую завжди сам...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")