ПОРА ПЕРЕРОДИТИСЯ, ПОРА!
Спитай себе, чи Ти для України
Душі вогонь готовий дати весь?
Хоч жити легше тим, хто на колінах,
Забувши, що таке сумління й честь,
У кому дух раба живий донині,
Хто у душі плекає зраду й страх,
Із вуст чиїх чужинська мова лине
І хто майбутнє зводить на кістках…
Спинись на мить, поглянь в душі глибини –
А скільки в Тобі світла та добра?
На що готовий Ти для України?
Пора переродитися! Пора!
|