На Скрижалях Душі закарбовано прагнення правди.
Та свої і чужі об'єдналися зради заради,
Рідне слово, яке у сибірах колись не скорили, Поховати схотіли навік в забуття домовину. На Скрижалях Душі закарбовано прагнення світла. Хлинуть Правди дощі, що зуміють облуду всю змити. Жовто-синя Голубка, що круки в кільце оточили, Розірве його вщент і для лету розправить знов крила!
|