МИ НЕ РАБИ!!!
Та годі спати Вам, мерщій Усі на барикади! Куди ви, друзі? Не в кущі - На Банкову, до Ради! Не закликаю лити кров, Це все із того віку, Ви запросіть туди любов, Як личить чоловіку. Скажіть лишень: "Ми не раби! Не стерпим яничарів!". Бо української журби, Прокляття та кошмарів Минули дні, пройшли віки - Весна на Україні! То ж, товстопузі лайдаки, Ви - не закон однині! Віддайте владу по добру, Та йдіть собі із Богом, А нарід, поки я не вмру, Без вас знайде дорогу!
|