Не дам…
Кажуть
люди, що від нині
Будем
вчити «язика», -
Аж
мороз іде по спині, -
Що за
витівка така?
Ну,
невже нема в людини
Більш
нагальніших царин? –
Добре,
видно, гнули спини,
Щоб
зрівняти «хрєн» і хрін.
Що
там в тому «язикові»,
Крім
політик пелени? –
Щось
не так там на верхові, -
Мо’,
наврочені вони?
От, на
мій простацький розум:
На
Волині є воли,
І
корови, коні, кози, -
Досі
мови не вели…
Вийшло
так, що бидла більше,
А
людей – мільйон із чим,
Отже,
рішенням пропишем,
Що у
Луцьку ми бичим?
Чим
худоба не меншина,
Бик
іржати теж не звик? –
Дайте
відповідь, старшина,
Або
ріжте мій язик…
Бо
мовчати я не буду, -
Не
дам жодному мурлу
Край
батьків нести на блюді
Двохголовому
орлу…
|