Антологія зрадництва, фальші, облуди й зневір, Помилок і поразок, що дух наш схиляють додолу. Вже давно цей народ не підносить свій погляд до зір, Не йде гордо вперед, а смиренно плазує по колу.
Світ глузує над нами і плаче Господь із небес, Бо блукаємо світом наосліп, плекаючи відчай У душі, де на денці лежить тягарем споконвічним Для новітніх розп'ять власноручно змайстрований хрест.
Нас століття привчали до думки, що "Волі нема!", І мовчання печаті вуста затуляли все дужче. Час на зміни настав! Хай нарешті відступить пітьма, Світло істин омиє Вкраїни потомлену душу!
Вже давно цей народ не підносить свій погляд до зір, Не йде гордо вперед, а смиренно плазує по колу...-
Гірка правда,пані Наталю...Немає ніяких зрушень,весь час топчемося на одному місці.А все через байдужість народу до всього,що відбувається в державі.Так,час зміни настав.Та чи скористаємось цим шансом?
Таки так! Ми є народ, який не вміє вчитись На помилках чужих, чужій біді. Потрібно добре в тверде щось влупитись – За розум схопимося лиш тоді!
Відповідь: Дякую Вам, пане Пилипе, за розуміння!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")