Рік минає - лютий
грудень
Змінюється
січнем,
І колядки
звідусюди
Летять новорічні.
За накритими
столами,
У родиннім колі
Всівшись, друзі,
поміж вами,
Радітиму долі.
Хай святкова
пісня лине,
Хай тости
лунають,
Нехай рідна
Україна,
Ясним сонцем сяє.
Славний Київ
златоглавий
Від часів Велеса,
Запоріжжя і
Полтава,
Херсон і Однса,
Старовине місто
лева,
Славне
Закарпаття,
Будьмо ж в долі нашій певні,
Українці браття!
Слобожанщина і
Суми,
Волинь і
Чернігів.
Нехай квітнуть
наші думи,
У часи відлиги.
Хай надії сяють
зорі,
Хай правда
возкресне.
Нехай дужо стане
воля,
А неволя щезне
Рік зміїї - хай буде мудрий,
Виважений, тихий,
Щоб знайшли у ньому люди
Рятунок від лиха.
Ось- ось-ось
минеться грудень,
І змінеться
січнем
Хай повітря
повнить груди
У ніч новорічну.
Нехай радість,
наче повінь,
Всіх переповняє,
І минувши всі
Голгофи,
Життя стане раєм.
Хай надія в
серцях наших
Спалахне
багаттям,
І життя оновить
ваше,
Українці браття!
31.12.2012
|