Цей вірш актуальний і зараз.Як бачимо, нічого не змінилося з тих часів і сподівання не справдились. Свобода далася нам нелегко, та чи втримаємо ми її, якщо будемо такими пасивними і байдужими?Гарний вірш, зі щирим вболіванням за долю рідної Вітчизни.
Бачите,п. Наталіє, Ваший вірш і досі актуальний. Через десять років , він теж буде потрібен людям. А деяким , дуже подобається бути рабами....Хіба Ви самі таких не зустрічаєте...? Їх достатньо , щоб країна завмерла , як суха гілка.
Іринко, я їх зустрічаю щодня "великими пачками", вони завжди були, є і будуть, але й від нас з вами залежить - скільки їх буде, якою буде світ навколо нас і в яких умовах житимуть наші діти... і якщо з кожного струменітиме хоч крихточка світла і добра ( в одних - у вигляді слова правди, у інших - у щоденній праці на благо людей ...) - пітьма цього світу колись таки проясніє, сухе гіляччя зацвіте, може навіть й щедро вродить, але лиш тоді, як ми його будемо дбайливо підливати!
Я дивуюся Вашій вірі і оптимізму , п. Наталіє! На жаль я не зустрічаю таких людей у своїй місцевості. Тому я більш реаліст і бачу ситуацію в країні не таку оптимістичну........Всі хочуть жар, чужими руками загрібати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")