Рада вітати Вас на сторінках нашого сайту! Дуже радію коли бачу молодь ( якщо це правдиво) з такими зрілими думками. Я схильна думати, що справді, на землю прийшли нові люди, тобто нове покоління з прозрілими мислями і ідеями. Да - Так. Вірш сподобався своїм патріотизмом, твердістю і впевненістю дій.
Хто ти є, друже, озовися? Бо до прізвища Герман на Вкраїні ставлення не однозначне, а Рух уже давно роздвоївся. Дійсно "не хліба ми шукаємо!" Вітаю з дебютом!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")