Минає моє буття, минає, летить, а я? Шукаю, як зупинить планетником дику мить? Надіюся - відщемить й дощами печаль злетить? Відіб`ю у зАсухи руки? Нарцис не зів`яне з понуки...
А люди згадають життя - то крадена в муках хвиля? І тихіЧорнобиля милі заквилять у дикім безсиллі.
Бо зникне вселюдське свавілля, Земля заяріє житом! А ми не безкрилля вбите - народ у любові литий!
24.02.2012
планетник - персонаж з однойменної повісті Бориса Харчука
|