url=http://www.radikal.ru][/url] Задушевна пісня лине Між біленькі хати. Тільки в нас на Україні Вміють так співати. Переливом срібним-срібним Голоси сплелися- Це наш люд ,убогий з бідним, Дружно обнялися.
Лине пісня понад гаєм, Пісня соловїна. Не заманиш чужим раєм- Рай на Україні. Тільки тут, на Україні, Чисто-срібні роси, Дівчаточка румянії, Русявії коси. Люди щирі, не пихаті, У свитині прОстій. Хай палати не багаті- Дадуть хліба й пОстіль. Див на світі так багато, Що немає ліку. На Вкраїні доживати Хочу свого віку.
Дякую Вам п. Галино. Ми славний народ, пісенний і щирий.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")