А знаєте ,п. Романе, на півдні мало людей, які поїхали за кордон....Можливо це тому , що тут більше "заводів, параходів"...... Мені особисто дуже тяжко жити на Україні, але я б нізащо не поїзала за кордон....
Тугою-журою виписана кожна буква цього вірша,ще довго будуть діти матінки України по світах ходити,довго-довго будуть гірку сльозу лити,лити - проливати в журбі проживати. Автор цього вірша знайомий з почуттям сирітства на чужині...
13 літ на чужині не минуло дарма... не хочеться такої гіркої долі своїм дітям... але щоб там не було - у нас мусить бути надія на краще попри всі важкі реалії нашого життя!
Час вже...Та не кожному є куди вертати, адже ситуація в державі так і не змінилася...А люди виїзджають не з доброго життя...Щемно і ностальгійно написано. Дай Боже дочекатися покращення!
Дай Боже, Наталочко! Наше майбутнє залежить і від кожного з нас...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")